Post by compcarbeheno on Feb 12, 2022 0:03:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rise of the Kings ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rise of the Kings IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla kaynak hack ▞▞▞
▞▞▞ Rise of the Kings 2022 version ▞▞▞
Harcama konusunda King of Avalon'dan ayrıldım ve eğer yapmazsan, o zaman güçlü olman için tek et. Rise of Kings böyle başlamamıştı ama hızla buna dönüyor.
destek yazılımı çok kötü. bir sorunumu sorunu 10 gün oldu cevap yok malum öncelikleri deli gibi para yatıran insanlar.
11bin elmas biriktirdim ve herhangi bir yok oldu ya bırakcam yada elmaslarımı geri verin lütfen
탈출 어드벤처: 수용소 Adventure Escape 어드벤처 runs
Sadece büyük harcama oyunu. Kalenize ve kahramanlarınıza harcayacak binlerce paranız yoksa indirmeye değmez.
2 oyuna giremiyorum GM uygulaması geri dönüş yapılmadı
biraz daha geliştirilebilir bu vip aktif olsa daha güzel olur benim görüşüm...
Bu oyunu uzun zamandan beri oynuyorum ama son güncellemeleriniz birçok soruna neden oldu, takılmaya devam ediyor ve birçok şey Lütfen hataları düzeltin Yoksa oyunu silmek zorunda kalacağım
Havalı ve heyecan verici
Oyunda bir hesabım var ama giriş yapmaya çalıştığımda bunun doğru hesap olup olmadığını kontrol et diyor Bunun neden olduğunu bilmiyorum
Bu oyunun ilk 3 yılında çok seviyorum.. Ama şimdi eskisi gibi oynamayacağımı düşünüyorum. Bu oyunda aktif olmadan önce. Ama artık genişletici oyunculara öncelik verdiklerine göre.. Şüphesiz... En son sürüm yüzünden hesabını satan birçok oyuncu var!! Geliştiriciler sadece 💵💶💷💲💸💰💰💰💰💰 istiyor, bunun yerine etkinliği, özellikle savaş etkinliğini iyileştiriyorlar, sadece paketlerini, kale temalarını, savaş altın kahramanı, canavarı, kitapları, iksirleri vb. satın almanızı istiyorlar. yüksek bir fiyata.. üzgünüm! sadece 1 yıldız
Süper oyun tavsiye ederim
Fena bir oyun değil, sadece Oynamak için Öde gerekiyor.. Bazı etkinliklerde kale gücü arasındaki fark düşünülürse gerçek bir Eğlence olabilir.
Tamam kişisel olarak reklamın çok yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Biraz sultanlar oyunu gibi olacağını düşünmüştüm ama değilmiş. Sorun değil ama olacağını düşündüğüm oyun değil.
Diyalog kutularındaki küçük yazı tipi ve koyu grafik tasarımı, bunu az gören oyuncular için oynanamaz hale getiriyor. Bunu dört gözle bekliyordum.
Güzel bir oyun ama hep yeniden başlıyorum artık bu ne kardeşim
tamamen para sömüren bir oyun
Pek çok hata, her güncellemede daha da kötüleşiyor, şikayetlere asla cevap vermedikleri için kötü destek.
Sonsuza dek süren oyun heyecanı serisi ve heyecanları. ROK Efsanelerin asla unutamayacağınız macerası ile karşınızda. Birliklerinizle birlikte şövalyeler ve kahramanlar, kendi krallıklarınızı yükseltmekten ve lonca ittifakı bulmaktan. Sonsuza dek en iyisi...gameWar of kaos şimdi sizi bekliyor..
Çóoooooooooooookkkkkkkkkkk güüüüüüüüüüüüüzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeĺllllllllllllllll
Oynanış tamam ama paketler aldığın şeye göre çok pahalı. Kale görünümleri 100,00 için kalıcı olmalı
1 dolar 7 tl gereksizce pahalı
Bu oyuna günler önce başladım ve sevdim ve hala seviyorum. ama nedense birkaç gündür giriş yapmama izin verildi, ekipleriyle iletişime geçtim ve istedikleri her şeyi gönderdim. ama ne yazık ki tepki vermeyi yavaşlatıyorlar mı yoksa bizi görmezden mi geliyorlar? Keşke iletişime geçseler bu oyuna daha fazla yıldız vermek istiyorum. Buradaki sorun ne olursa olsun strateji severlere bu oyunu şiddetle tavsiye ediyorum.
En son güncellemeden sonra giriş yapamadım. Her zaman %99'da takılı kalıyor. Ve hayır, bağlantı değil, bağlantım iyi. Youtube'u yüksek hızda izleyebiliyorum.
eskiden çok severdim ama şimdi wth gibi güncellemelerle tıkandı ne zaman düzelir yükleyebiliyorum ama yüklediğimde baştan bir çiftlik kurmam gerektiğini söylüyor ama 14 gibi şatodayım hiçbir şey yapmama izin vermiyor
Lütfen Android 10'daki Uygulamayı kontrol edin, hepimiz klavyede sorun yaşıyoruz, klavyedeki bir çubuk üzerinde kazık olduğu için doğrudan ne yazdığımızı göremiyoruz. Çok uygunsuz. Teşekkürler.
giriş yapamadım iletişim kurdum cevaplamalar bende sildim oyunu.
Şimdi oyun oynamak için bir ödeme. Eğlenceli başladı, yapacak çok şey var, eğlenceli. Şimdi içine para koymazsanız, oyuna para atan asyalı oyuncuların gerisine düşüyorsunuz ve modası geçmiş oluyorsunuz. Bunu düzeltmeleri gerekiyor. İlgim azaldı.
Yeni güncellemeyle, küçük ittifaklardan/kalelerden harcama yapmayanları ve küçük harcama yapanları kovaladınız. Çok para harcayanların elini öp ya da oyunu bırak. RoK'un bu yeni büyük flop'unu tebrik ederiz! Birkaç ay içinde puanınız boşa gidiyor.
Lütfen oku! 3 sunucuda oynadım, tamamen yeni sunucular, nasıl oynanacağını biliyorum ve çabucak başarılıyım, bu oyunda gerçekten iyiyim (önce bunu kurun). Zirvede olmayacaksın, Moderatörlerine, oyun geliştiricilerine ve Beta oyuncularına herkesten önce Efsanevi Madalyalara erişim sağlıyorlar. İlk önce bu oyunculara hitap edilene kadar bir Efsanevi Madalya paketi bile satmıyorlar. Mutlak bir para dolandırıcılığı ve bu teorileri test etmek için biraz harcadık. %100 Hileli DENEYİN KRALLARI OF AVALON, Orijinal !
Hangi milletten olursanız olun tüm paketler aynı olmalıdır ve değildir. İttifakımızın farklı ülkelerden arkadaşları var ve belirli ülkeler genel olarak daha ucuz paketler alıyor. İnsanlar bu yüzden oyundan alıntı yapıyorlar. Diğer ülkeler genel olarak daha yüksek fiyatlar öderken, Vietnamlılar katil anlaşmalar yaparken vergiler çok farklı. Eşit rekabet edemediğimiz için oyunu bırakan çok fazla insan var.
Oyun güzel ama bazi sorun olmaktan çıkıyor
Bağımlılık yapıcı ve ilginç bir şekilde eğlenceli. Bu oyuna gereğinden fazla zaman harcıyorum.
Komik. Bir kuruş harcamak zorunda kalmadan bir sürü elmas ve hızlandırma alırsınız. Kahramanların kilidini açmaya bağımlıyım!
Çok fazla masraf. Ne kadar harcarsan harca, asla yeterli olmaz. Sürekli saldırıya uğradı. BÜYÜK bir birlik yüzdesini yok etmek. Baştan başlamak, eğlenceli değil.
En iyi strateji oyunlarından biri. Ve çok F2P dostu. Çoğu oyunda olduğu gibi, zirveye çıkmak istiyorsanız, evet, biraz paraya ihtiyacınız var.
1 yıldız bile fazla,yorumum okunsun diye verdim,sakın indirmeyin açmıyor
Neden sd kartima erisim istiyor?
Oyun ama ROK pek yardımcı olmuyor bir şeyler söylüyorlar ve bir şeyler yapıyorlar rok personelinden memnun değilim
orta düzey ama klasik seyler hep yeni bisey yok
3 gün oldu Athena adlı bir GM ile konuşuyorum, kimsenin bu oyuna para harcamaktan rahatsız olmamasına yardımcı olmak için hiçbir şey yapamıyor. Her zaman oyun paketleri satın alırım ve bir şeyi düzeltmek için hiç böyle bir sorun yaşamadım. Eğer tasfiye gerçek olsaydı peşine düşerdim. Ekran görüntüsü ve GPA numaralarından sonra sağlanan ekran görüntüsü ve bana sorunun olmadığını söyleme cesareti var. Paranızı ve zamanınızı başka bir yere harcayın.
Verilerinizi bir hesaba bağlamayı unutmayın, aksi takdirde cihazınızın sıfırlanması veya hafızanın boşaltılması sırasında hesabınızı kaybedebilirsiniz (oyun başka bir hesapla baştan başlar) ve moderatör tarafından hesap çalmaktan şüphelenmeyeceğinizden emin değilsiniz.
Harika Oyun, biraz harcama tarafında, ancak özellikle oyuna başladığınızda harika paketleri var. Bir sürü malzeme içeren 0,99 dolarlık paketler demek istiyorum! Bir sürü etkinlik, tonlarca heyecan. Monsters'a yürümenin 5 saniyeden fazla olmadığı başka bir oyundan geldiğim için yürümeyi acı verici bir şekilde yavaş buluyorum, burada boyanın kurumasını izlemek gibi... adil olmak gerekirse, sadece 4 gündür oynuyorum, bu yüzden araştırma hala düşük. Yine de beni deli eden bir şey, Revelry Story'yi bitirmek için "Akıncılara Karşı Savunma" gerekliliği... gerçekten mi? Etkinliğin bekleme süresi var... yine boyanın kurumasını bekliyor!
Eğlenceli oyun, taşlama ve ödeme ile ilerleyebilir. Tek olumsuz, destek çok yardımcı veya duyarlı olmayabilir. Hesapları çözmek ve genellikle desteğe başvurmak da bir acıdır. Yorulun, harcarsanız ve hesabınızla ilgili bir sorun yaşarsanız, geri alamayabilirsiniz. - Hesabı bağladım ve bana yardım etmek için ihtiyacın olan tüm bilgileri verdim. Yardım etmeye çalışmak yerine sorunumu zar zor okudunuz, çözüm konusunda çok az yardım sağladınız ve takip yanıtlarımı görmezden geldiniz. İyi ki oynamayı bırakmışım. Özellikle şimdi.