Post by compcarbeheno on Feb 12, 2022 0:12:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами повече пари ▞▞▞
▞▞▞ Cops N Robbers:Pixel Craft Gun 2022 version ▞▞▞
Трябва поне да има (тествайте пистолет, направен от потребител
Причината да го поставя с 3 звезди поради изоставането. Когато играя рунд и когато приключи, просто изоставам и това е същия проблем и с рекламите, моля, оправете го
Добра игра, но пълна с изоставане и ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ ЗА скинове?!
играта е добре. Работата е там, че тези видове gmes не работят на laotops
Brothers in Arms™ 3 Arcade yuta
старите ченгета и разбойници не беше добре, защото имаше странни неща като търся $e#, за да видя, че тази игра е груба и я имаше, така че моля, поправете играта
Обичам играта! Толкова е яко! Но причината, поради която го поставя на 4 звезди, е, че когато играем класически режим, понякога нямаш амуниции и трябва да умреш, за да си върнеш амунициите. Можете ли да поставите повече амуниции за достатъчно амуниции в играта?
Добра игра, но дадох 3 звезди, защото има толкова много грешки, можете ли да го поправите
готино gme
Пропускът за battke просто изчезна, аз деинсталирах играта и по-късно я изтеглих, защото не можах да играя, защото играта не намери сървъри. Сега бойният пропуск го няма
Играта е добра и всичко, но би било по-добре, ако br не беше затворен временно.
Тази игра е най-добрата, която някога съм играл 😍😍😍това е единствената ми игра, защото я обичам 💗💗💗 Никога не съм се забавлявал толкова много в игра. Но има някои зорни страни от него, има твърде много глупости, ще съм благодарен, ако го направите по-малко проблемен, моля, това ще ви помогне да благодаря. Ако не го направиш, ще те мразя и ще ти дам 1 звезда добре, сега ще го направя, моля.
Скучно е!!! Не опитвайте това много грешно
доста добър, доста лош, понякога чатът работи, понякога се поврежда
ОБИЧАМ ТАЗИ ИГРА SM И ПРЕКАРЯМ ЧАСОВЕ В ИГРАНЕТО ѝ!!!! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ВАШИТЕ ВИНАГИ АКТУАЛИЗАЦИИ!! НО БИХ ДА ОТБЕЛЕЖА АБТ АРАБСКИЯ ЕЗИК, КОЙТО НЕ Е НАПИСАН ПРАВИЛНО НАДЯВАМ СЕ ДА ГО ОПРАВЯТЕ!!!!!
Добро приложение, но има някои неща, които мравят за деца, така че ако четете това, децата се занимават с неща, които не ви е позволено да виждате добре 3 🌟, но добра игра 👍
Това е наистина забавна игра. Щеше да е още по-готино, ако в него имаше повече паркур занимания.
Шнай яхката игра на сфета😎😎
Тази наистина забавна игра ще й дам 5 звезди, но можете ли да намалите наградата от промяна на псевдонима
Много е забавно! Но не работи толкова добре на хромбук. И когато казвам това, имам предвид, че е трудно да се контролира.
Всичките ми статистики бяха изтрити, аз бях най-добрият играч в играта и загубих всичко и сега бях толкова гадна в играта 😭😭😭😭😭😭
Защо ако скоча до решетките МЕ ЗАПЯВА!!!!!!!!!!!!
Играта е гадна, ако сте напуснали клана, няма да се присъедините към друг клан, така че трябва да изчакате 1 час, но аз чаках 6 часа наред и все още не мога да се присъединя към тази игра, гадно, не заслужава добра оценка, ако не са поправили това
Така че сякаш се опитвах да играя снощи и днес и продължи да излизам и изтрих, за да видя дали грешката или забавянето или каквото и да било друго ще изчезне, но не, екранът ми щеше да стане черен за секунда и да ме изляза , и това се случи и на един от приятелите ми, така че можете ли да поправите това, аз наистина искам да играя, но няма да ми позволи, моля, поправете го
Тази игра не бих казал, че е най-добрата, но е доста добър убиец на времето, но е като лошо копие на pixel gun 3d, но бих оказал голям натиск върху създателя, но изглежда, че дете го е направило. И се надявам да поправите анимацията и режима на историята.
Много е яка
Липсват ми тези спомени, когато бях на 8 години, но сега всичко е изчезнало, защото забравих паролата, моля, променете това в следващата актуализация
Готина игра. Някои грешки от играта. Бихте могли да поправите грешките и бъговете.👍😟😞.
Cops N Robbers - FPS Mini Game Ação vgi
когато връзката ви загуби, ще излезете автоматично
Тази игра е боклук, защото трябваше да изтрия ВСИЧКИ мои игри, но сгреших. Изтрих 1 игра наведнъж и след като изтрих всичките си игри се опитах да я изтегля и тя все още не се изтегли. Моля, отстранете този проблем и тогава ще помисля да го играя.
Защо не мога да го отворя, ужасният ми интернет е бърз. Толкова е тъпо, че няма система за зареждане, когато отваряте приложението, поправете го, моля, за да може да каже дали се зарежда или не. Това е първата игра, която някога съм играл и която няма система за зареждане, ако добавите, че ще бъда толкова щастлив Благодаря ви разработчици и върнете Battle Royale
Добре
IT allllllllwayyyyssss се срива
Това е страхотна игра, но бях измамен и наистина се ядосах, защото си купих добро оръжие и се опитах в стрелбището и изглеждаше, че има по-добра точност и мога да убия фиктивна форма на голямо разстояние, но когато го използвах в мултиплейър гадна е точността. Млях твърде дълго, за този пистолет почти изтрих тази игра, но не го направих😡😡😡😡😡😡😡😡
Мразя тази игра Имам щастлив живот с моя приятел, но след като завърша играя моята игра и просто ме излезте и загубих акаунта си, моля одобрете повече от нея
добра игра, но ако има добра графика ще е по-добра
Харесвам тази игра, но има един проблем, който продължава да се случва. Когато влизам, ми показва черен екран и таблетът ми се затваря, опитах всичко по силите си, за да отворя играта, но продължава да има същия проблем. Ако това се поправи, ще му дам пет звезди.
Това приложение не е най-доброто, но е............. ИЗЖИВЯВАНЕТО НАИСТИНА СТРАХОТНО ТОГАВА КОГАТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дори имах собствена кожа
тази игра е хубава.........играя тази игра с моите приятели.........но ако са активирали настройките за спринт и обхват за други оръжия, ще бъде фантастично
Ей какъв е проблема с играта, когато стартира, joydo нещо изскача и след това само черен екран прави нещо по въпроса
Поправете вашата връзка със закъснение между играч с различна държава и подобрете сървъра, като добавите някакъв софтуер, който може да работи по време на проблем с връзката между играч с далечна страна, който има конкурентно съвпадение с нормално съвпадение
Това е забавна игра Но аз искам нова актуализация, където всички оръжия имат телескоп като снайперист, но с бутон за увеличение, използвайки оръжия като снайперист
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun פעולה xfp