Post by pucdibbpobungro on Feb 15, 2022 17:29:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Primitive Brothers : Endless Evolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много primogems хакват ▞▞▞
▞▞▞ Primitive Brothers : Endless Evolution 2022 version ▞▞▞
Тази игра е доста забавна, но не мисля, че е готино да принуждавате хората да гледат 30-45 секунди реклами, когато изпълняват определени задачи. Аз съм за гледане на реклами за бонуси, ще го правя цял ден, но сега бях принуден да гледам няколко реклами и току-що свърших
Много забавен, лесен за игра и доста релаксиращ.
само за 1 ден моят лв. в 41 е толкова готино и лесно
Много забавно и пристрастяващо, но има някои добавки, така че има спад.
Последен преглед като човек, който е достигнал някои от най-добрите етапи в играта, честно казано е по-скоро разочароващо, отколкото забавно. Играта е пълна с пълен провал по-късно. Става скучна работа да стигнеш по-нататък. Отначало е забавно, но след като стигнете някъде, забавлението е изсмукано с непрекъснати екрани за неуспехи.
Доста забавна игра. Харесва ми колко щедро е с валутата в играта.
Страхотна игра ver6 пристрастяваща
Сладка игра. Беше лесно и приятно, но имам проблем с покупката. Беше удържан от сметката ми, но артикулът, който купих, никога не беше получен.
Те могат да улеснят изравняването на цивилизациите.
Моля, актуализирайте играта си и я поправете Всеки път, когато се опитам да стартирам играта, тя ме изхвърля, когато се зарежда или влиза в Google play, работи на телефона ми, но телефонът ми се счупи и не работи на таблета ми, който е нов.
Много забавна игра бих препоръчал
Това е доста хубава игра на празен ход. Няма много реклами, наистина не ви забавя. И основна история, която да върви с играта. Хубаво
Не очаквах играта да е толкова забавна. Има основно оборудване за надграждане, по-силен стил на игра, но също така и много хумор и много от това зависи от късмета. Като цяло има полезна общност, която може да ви насочи към най-добрия начин да станете по-силни. Някои от чата са леко токсични, но по-добри от изключително тежка модерирана система. Похарчих малко пари, тъй като не харесвам реклами, но не е нужно да харчите много.
Забавна игра
Хубаво без токсична общност ☆☆☆☆☆
Харесвам хумора и начина, по който работят системите за надграждане, забавно нямам търпение да играя повече.
ПОРЕГИРАЙТЕ ТАЗИ ИГРА НЕ МОГА ДА Я ИГРА, тъй като СЕ СРИВА ВСЕКИ ПЪТ КРЕПЕТЕ Я МОЛЯ
Толкова подобно, но малко забавно
Някаква безполезна реклама
Може да е по-бърз начин да печелите камъни
Дори не мога да отворя приложението, защото очевидно търси вашето устройство. Откри (неактивно) приложение за автоматично щракване на телефона ми, изпрати предупреждение, че трябва да деинсталирам кликера, за да стартирам дори това приложение. Абсолютно нелепо и неприемливо да се премахне потенциалната агенция на играча. Избягвайте това приложение и разработчика!
Добро забавление по време на кратък престой
Nonono... Платих за премахване на добавки преди 1 месец и сега показва добавки.. Защо и да не кача играта, ако така ще бъде.
Моля, коригирайте гледането на реклами Винаги затваряйте принудително, когато гледам реклама
Няма да работи, когато вляза в играта, ме изстрелва
Много повтарящи се
Абсолютно обичам тази игра! Изтеглих го с мисълта, че ще го деинсталирам като повечето други мобилни игри. Без насилствени реклами, прилично смешно. Определено препоръчвам!!!
Би било 5 звезди, ако можете да подредите реклами за автоматична битка и усилване
Страхотно изживяване само 2 прости
Ужасната игра продължава да казва, че имам какво да вземам безплатни покупки и ме рита, когато нямам
Добре, но ме моли да оценявам на всеки няколко минути.
Запазва се. Нека да напусна играта КРЕПЕТЕ ГО КАЖЕТЕ НА Създателя
много добра игра, но трудна за получаване на сила и камъни
Многократното искане на рейтинг след всяко ниво е прекомерно. Ако играта ви е била страхотна, хората ще оставят рецензия. Същото е, че беше ужасно. Така че може би имате умерено забавна игра е причината да молите за рецензии.
Talking Pierre the Parrot મનોરંજન exw
Страхотно е и можете да чатите и да получавате награди, но е твърде бързо, но ми харесва, така че е добре.
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulacijske igre qfuc
Играта е добра, но трябва да плащате седмично, ако не искате да гледате 100 реклами на ден. когато стигнете до определено ниво с тотеми, е невъзможно да продължите да ги надграждате, тъй като имате 5% шанс
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulation zplz
Хм, няма смисъл да играете, ако не премахвате реклами и за да ги премахнете, трябва да дадете 10 долара. Тази игра не струва 10 долара.
Добра игра, рекламите отказват да се зареждат често, все още няма гилдии. Но забавно да напредваш и да играеш.
Когато играх тази игра в началото, беше супер забавно, след това става малко скучно, но все пак забавно
Казва, че имам приложение за автоматично подслушване на телефона си и ще се отвори, след което ще затвори незабавно. Нямам и нямам полза от него. Така че получава 1 звезда. Бих слязъл по-надолу, но не мога.
Забавно и лесно, ако се смила
Primitive Brothers : Endless Evolution Simulyatorlar rao
НЕ ДОБРЕ. Играта винаги е блокирана при „свързване със сървъра“, тя иска да гледате постоянни реклами за бонуси и бонуси, но познайте какво „няма налични реклами“, така че или да печелите пари, или да не получавате екстрите. Поради проблеми, това по принцип е заплащане за игра
Играта винаги ме води до магазина за приложения, за да актуализирам играта, въпреки че съм актуализирал играта. Случва се отново и отново. Моля, поправете това!