Post by pucdibbpobungro on Feb 15, 2022 17:53:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash SubZero IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu koda ģeneratora kristāli ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash SubZero 2022 version ▞▞▞
Man patiktu šī spēle, ja jūs varētu izveidot vairāk līmeņu.Pagaidām šajā spēlē jums ir tikai 3 līmeņi.Es jau pabeidzu jūsu geometry dash 1.0 versiju un mēģinu meklēt citu ģeometrijas domuzīmes spēli,tāpēc jā, es vērtēju 3 zvaigznes, lai pievērstu jūsu uzmanību.
Man tas patīk, esmu atkarīgs. Man un maniem draugiem ir arī izaicinājums, kurš var tikt tālāk, nemirstot, tas ir tik jautri!
Visas ģeometrijas svītras ir tik smagas, kad tu esi tik tuvu beigām, kā es sapratu, ka tu vienkārši dusmojies un saki: "Es biju tik tuvu, kāpēc viņiem tur bija jāliek stulba smaile vai kas cits?!" Tas ir gluži kā, tas liek jums tik ļoti dusmoties. Tad tavi vecāki tev kliedz, lai esi mierīgs.
Fall.io - Race of Dino APK 1.3.4 App Lejupielādēt Android
Joprojām parādās reklāmas un nevaru izmantot savu faktisko ikonu, lai gan esmu pieteicies ar savu galveno kontu (nopirku pilnu spēli). Es to instalēju tikai lieliskā līmeņa dēļ.
Šī spēle bija daudz sarežģītāka nekā geometry dash Lite, un pat nospiešanas sākums bija ļoti grūts. Jums vajadzētu būt izcilam šajā spēlē, lai to pabeigtu. Viņi to padarīja par grūtu, lai tas būtu patīkami.
Pārsteidzoši... vienkārši pārsteidzoši. Tā ir lieliska spēle ar satriecošu mūziku, un man ir nelielas sūdzības, kas ir tikai man, un tās īsti neietekmē spēles gaitu. 1. Nospiediet sākuma pēdējā monēta ir sāpes 2.nock em, ir veids, kā grūti būt grūti reitings. 3. Power trip atpakaļ vilnis ir mazliet grūts, (man tas patīk.) 4. Tas ir lttle mazliet add-smags. (Bet tas ir tas, kā jūs pelnāt naudu tik...) un 5. Power trip 75% ir kaitinošas. Kopumā šī ir tikai es, jo esmu izvēlīgs, lieliska spēle. Labs darbs, robots! Rediģēt: (2.2 kad?)
Esmu gejs
Lieliska spēle, bet viena problēma, ka, ja tā tiktu atrisināta, tad tā būtu 5 zvaigznes, ir tā, ka viņiem vajadzētu pievienot vairāk līmeņu! Neatkarīgi no tā, ka tā ir lieliska spēle👍👍
DZIESMA IR LIELISKI, MAN PATĪK PRIEKŠNIEKS, KO IELIEKĀJĀT, ES PIEDODU DIVAS ZVAIGZNES JO REKLĀM, JŪS ZINĀT, KO ES DOMI, NELIETOJIET REKLĀMAS, VADĒJĀM ATSKAŅOTĀJIEM, MAN TRŪKĀS GEOMETRIC DASH KOPŠ 20. 20. , BET TAGAD TIKAI.... TIKAI NOŅEMT REKLĀMAS
Šī spēle ir kaitinoša, es pirmo reizi izmēģinu spēli, un es nevaru pieskarties nekam, jo tā man neļauj. Kad spēle nolēma sadarboties, tā avarē, es neiesaku šo spēli
Loti forsa spele ar labiem uzlabojumiem kas padara speli grutaku
Esmu spēlējis geometry dash Lite, bet, kad es spēlēju šo versiju, grafika mani PILNĪGI satrieca. Viņi ir lieliski pastrādājuši šajā spēlē👏👏👏
Spēle ir tik sarežģīta, ka pēc 400 mēģinājumiem joprojām esmu vieglajā režīmā. Lūdzu, padariet to vienkāršāku
Vis labāka spele ko es redzeju
Kāds, pie velna, pirmais līmenis ir vienkāršajā režīmā, vairāk kā vairāk nekā 9000 pinkains režīms
lieliska spēle, izņemot gadījumus, kad treniņu režīmā jūs dažreiz saņemat papildinājumus, kas nebūtu problēma, ja tas pēc pievienošanas neizmestu jūs no treniņu režīma, jums ir jāatkārto viss, bet citādi lieliska spēle
Geometry Dash SubZero 아케이드 pjdf
Šī lietotne varētu būt daudz labāka, ja tiktu dzēsta viļņu daļa jaudas reisā.
Tas ir pārsteidzošs un aizraujošs, taču tas var kļūt garlaicīgi, ja pārspēj visus līmeņus, bet izņemot to, tas ir lieliski un pārsteidzoši
Vienīgais, ko es ienīstu, ir reklāma, jo vecajā nav reklāmu, lūdzu, pastāstiet man, kāpēc ir tik daudz reklāmu, es domāju, ka jūsu viena no labākajām spēlēm, kad man bija tikai 7 gadi
Ļoti labi līmeņi, bet es vēlos, lai viņi šos līmeņus pievienotu pilnajai versijai, lai man nebūtu jābūt divām dažādām lietotnēm:(
Es spēlei piešķiršu 3 zvaigznes, man nav labi nevienā no spēlēm, bet tas ir jautri, es izmēģināju pēdējo līmeni praksē un man nebija ne jausmas, ko es daru, es ieteiktu spēli cilvēkiem, kuri vēlas vairāk par izaicinājumu
Šī lietotne ir fantastiska, tajā nav daudz reklāmu, tās tiek rādītas tikai ik pēc dažiem pagriezieniem, taču tās precīzā grafika es varētu dot 4,5, tas ir mans kopējais vērtējums paldies!!!!!
Geometry Dash SubZero ארקייד ytew
Diezgan laba spēle tikai dažreiz, kad mēģinu lēkt. Tas nedarbojas, lūdzu, izlabojiet šo kļūmi
Nesaņemu šo spēli, tā atskaņo mūziku pat tad, kad mans tālrunis ir izslēgts un pēc kāda laika es nevarēju lēkt
cilvēkiem, kas nikns ar spēli reklāmu dēļ, vienkārši izslēdziet savu wifi/datu. un cilvēkiem, kuri trako, jo tas ir pārāk grūti, ģeometrijas domuzīme bija domāta šādā veidā. tāpēc, ja jūs to nevarat izdarīt, nelejupielādējiet to. un cilvēkiem, kuriem ir lēkmes grafikas un citu iemeslu dēļ, NESPĒLĒ SPĒLI. tas tev kaitēs. tāpēc, lūdzu, ja nevarat uzņemt grafiku, nespēlējiet to.
Ārkārtīgi greizi!!! Tas būtu 5 zvaigznes, ja kļūdas tiktu novērstas, izņemot to, ka tas ir labs un izaicinošs arī vairāk līmeņu, lūdzu, zem nulles un sabrukuma
Tas vienmēr kavējas, un ir tik daudz lielu un smagu līmeņu biggeners, lūdzu, padariet 1. un 2. līmeni mazliet vieglāku, izveidojot kontrolpunktus, piemēram, prakses režīmos.
Taupīt spēle!!!!!!!!
Kāpēc jūs nevarat saglabāt sava konta datus gd pasaulē? Arī līmeņi ir tik sasodīti grūti
Ļoti laba spēle
Horbol spēle padariet to labāku un pievienojiet vairāk daļas
Šīs spēles grafika ir vienkārši neticama - dzinējs “Unreal ... Četrpadsmitajā vietā Geometry Dash ir megapopulāra bezmaksas arkādes spēle,
Dancing Road: Color Ball Run! Musik lvkx